STYRELSEN

Styrelsen som valdes 2013 innehåller följande styrelsemedlemmar:

TILLFÖRORDNAD ORDFÖRANDE:
Chris Domenech: Försöker arbeta för en vettigare värld, där man ser det som förenar människor istället för tvärtom. Jag har en bakgrund inom "fredsarbete" inom företag men också på ett personligt plan. Utbildningar: sjuksköterska, psykologistudier, ledarutbildning inom dans och kommunikation samt alternativa terapier såsom rosenmetoden, frigörande andning, massage, zonterapi m.m. m.m.

VICE ORDFÖRANDE:
-

SEKRETARE:
Anne Hjortman: Jag är 63 år, mamma till OCD drabbad. Jag arbetar på Preem Petroleum, bor i Bredäng. Fritidsintressen är hundar, främst vår egen förstås, jag tycker också om blommor att odla både inne och ute. Jag vill jobba för att Ananke ska bli så bra förening som möjligt, OCD ska bli en "känd" sjukdom!

KASSÖR:
Anita Odell

LEDAMÖTER:
Eva Thorssén; Jag bor på Söder i Stockholm men tillbringar också en hel del tid på Ingarö. Där njuter jag av naturen, promenader och båtliv. Familjen är min man och två vuxna barn. Min son har OCD sedan tonåren och har dessutom en ADHD diagnos. Under mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat som personaldirektör och har lång erfarenhet av att leda förändringsarbete inom företag. Mitt intresse för att arbeta tillsammans med människor har gjort att jag kunnat stödja och utveckla medarbetare och ledare. Nu är jag inte längre förvärvsarbetande och har mer tid att jobba i Anankes styrelse. Jag är utbildad stödgruppsledare och har lett en stödgrupp. Jag vill gärna engagera mig i olika uppdrag, som kan bidra till att vården och främst psykiatrin ska fungera bättre för drabbade och anhöriga som behöver stöd och vård för OCD.

Vladimir Simai

Margareta Ström

Peter Kaiser

Håkan Hugosson

Helene Lundberg

Mikael Näsmark

SUPPLEANT:
Annelie Nord

ADJUNGERAD:
Johanna Hjortman (Kansliansvarig)